Şampiyonluk İçin Son 90 Dakika

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Evkur Yeni Malatyaspor karşısında galip gelen Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda 90 dakikası kaldı. 

Galatasaray maça çok hızlı başladı. Maçın henüz 32. saniyesinde öne geçti. Sadık’ın geri pasında araya giren Garry Rodrigues kaleci ile karşı karşıya kalıp pasını Belhanda’ya aktardı. Belhanda da topu boş kaleye gönderdi. 1-0

Maça iyi başlayan Galatasaray 12. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Garry Rodrigues sol kanattan topu boş durumdaki Gomis’e aktardı. Gomis'de alda at dercesine aldığı pası kaleye gönderdi. 2-0  

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 sarı kırmızılı takımın üstünlüğü ile sona erdi.

64. dakikada Galatasaray 3 gol girişimini kaleci önledi. Sinan'ın pasında topla buluşan Fernando zor açıdan yaptığı vuruşta kaleciyi geçemedi.

Maçın son dakikasına kadar rakibi karşısında pozisyonlar bulan Galatasaray sonuç alamazken karşılaşmada 2-0 sonuçlandı. Bu galibiyet ile puanını 72'ye çıkartan Galatasaray son hafta oynanacak Göztepe maçından 1 puan çıkarırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.