Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

Sarı Melekler, Dinamo Moskova'yı Deplasmanda 3-1 Mağlup Etti

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesindeki ilk maçında Rusya temsilcisi Dinamo Moskova’yı  17-25, 25-17, 18-25 ve 11-25'lik setlerle 3-1 mağlup etti.

Karşılıklı sayılara sahne olan ilk sette Fenerbahçe özellikle hücum organizasyonlarında oldukça iyi bir performans sergiledi. Etkili servis atışları kullanan Fenerbahçe teknik molaya 11-4 önde girdi. Moladan dönen Fenerbahçe Melissa Vargas’ın sayısıyla farkı 9 sayıya çıkardı. Ev sahibi Dinamo Moskova 4-0’lık bir seri yakalayarak farkı 5’e kadar indirdi. Zoran Terzic bu serinin ardından molayı aldı ve Sarı Melekler Samantha Bricio ve Melissa Vargas’ın sayılarıyla oyuna yeniden geri dönerek ilk setin son bölümünde de etkili bir oyun ortaya koyarak seti 25-17 kazandı.

İkinci sete de iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe yine hücum organizasyonlarında etkili bir oyun sergilerken ev sahibi ekip Dinamo Moskova art arda bulduğu sayılarla öne geçmeyi başardı (6-4). Sarı Melekler Kaptan Eda ve Bahar’ın sayılarıyla teknik molaya 8-11 önde girse de ev sahibi ekip ikinci bölüme etkili başlayarak öne geçti(12-11). Son bölümde Dinamo Moskova özellikle Helena Havelkova’nın kullandığı etkili servislerle üstünlüğünü koruyarak setide 25-17 kazandı.

Üçüncü sete Bricio’nun sayısıyla başlayan Fenerbahçe Nataliya Goncharova’dan karşılık geldi. Üçüncü çeyreğin ilk bölümü karşılıklı sayılara sahne olurken skor avantajı sürekli karşılıklı el değiştirdi. Melissa Vargas’ın etkili servisleriyle öne geçmeyi başaran sarı melekler Fatma Yıldırım ve Eda’nın iyi hücumlarıyla farkı altı sayıya çıkarmayı başardı. Setin sonucunu ise Ana Antonijevic’in servisi belirledi ve Fenerbahçe seti 18-25 önde tamamladı.

Dördüncü sete de etkili bir oyun ile başlayan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Eda’nın etkili servisleriyle sette 8-2 öne geçerek büyük bir avantaj yakaladı. Hücumda olduğu kadar savunmada da ritmini korumayı başaran Fenerbahçe, Eda ve Bahar'ın sayılarıyla farkı çift hanelere çıkarmayı(6-16) başardı. Son bölümde de oyun hakimiyetini elinde tutan Sarı Melekler seti 11-25, maçı ise 3-1 kazanmayı başardı.   
          
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.