Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Şenol Güneş: “Bitcoin’i 4-5 Yıl Önce Duydum”

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş; Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara işlem platformu BtcTurk’ün Kriptometre programına konuk oldu.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, Ağustos ayında Kadın ve Erkek Milli Takımları ile ‘Ana Sponsorluk’ anlaşması imzalamıştı.

Toplam 5 senelik Milli Takım Teknik Direktörlüğü döneminde 68 maça çıkan ve 31 galibiyet, 19 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşayan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş; BtcTurk Youtube kanalında, Ebru Baki’nin moderatörlüğünde her hafta Salı günleri saat 14.00’te izleyici ile buluşan Kriptometre’ye konuk olarak hem yeni nesil oyuncuları hem de yeni nesil finans ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bitcoin’i ilk kez 4-5 sene önce duyduğunu ve henüz Bitcoin almayı denemediğini belirten Şenol Güneş;“Bitcoin o güne göre çok daha iyi durumda ama emek vererek kazanmak, emek verirken de aldığınızı değerlendirmek lazım. Aklıma yatıyor ama sanal para ile çok ilişkim olmadı, çünkü o konuları biraz geç algılıyorum veya araştırmasını fazla yapıyorum. Her konuda öyleyim, kendi işimde de öyle. Araştırmayı fazla yaparım. İçime sinmesini isterim” dedi.

Paranın zaman içinde değer kaybetmesine değinen Güneş; “Gençliğimde evimiz, hiçbir şeyimiz yok, ev almak istiyorum. O zaman kooperatif evleri yapılıyor. Bir ev yapılıyordu, o zamanki parayla 140 bin TL. Benim transfer bedelim bile bu parayı karşılamıyor ama aldığım bir para var 40 bin TL, onu da eve koydum. Hiçbir şey bilmiyoruz o zaman. Evde tutuyorum. Ben iki senede paramı alıp, o evi alacağım diye düşünüyorum ama tabii ev değerleniyor. İşte o zaman parayı korumak için buna ihtiyaç varsa yapılmasında fayda var” şeklinde konuştu.

Güneş, BtcTurk’ün Milli Takımlara sağladığı katma değere de değindi: “BtcTurk federasyona sadece ekonomik olarak değil, heyecan anlamında da büyük katkı sağladı. Biz takımı ailenin parçası olarak görmeye çalıştık. Bunun içerisinde maddi kısım hiçbir zaman ön plana çıkmadı. Tabi ekonomiyi unutmamak lazım, o da hayatın bir parçası.”

Özgür Güneri: “Şenol Hocamın finansal olarak ortaya koyduğu ihtiyacı görmek için varız ve bunu da Bitcoin ile yapmaya çalışıyoruz”

Dünyada ilkleri gerçekleştiren marka olma misyonuyla yola devam ettiklerini belirten BtcTurk CEO’su Özgür Güneri de; “Bugün Türkiye’nin 81 ilinde 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşıyoruz. 7’nci yaşımızı kutladığımız 2020 yılı içinde de 7 kıtada hizmet vermeye başlayarak kriptopara dünyasında global bir oyuncu olduk. Diğer yandan Kadın ve Erkek Milli Takımlarımızın ana sponsoru olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadık. Şenol Hocam da BtcTurk’ün varlık nedenini anlattı. Biz hocamın finansal olarak ortaya koyduğu ihtiyacı görmek için varız ve bunu da Bitcoin ile yapmaya çalışıyoruz. Dünyada merkez bankaları para basıyorlar. Para bastığınızda iki şey olur, ilk etapta bu ekonomi veya gelişim için olumlu olur ama sonrasında paranın değeri düşer. Değer düşmesi demek, enflasyon anlamına geliyor. Bu eskiden Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin sorunuydu ama artık gelişmiş ülkelerin de sorunu…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.