Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Şenol Güneş: "Kazanmayı Hak Ettik Ve Kazandık"

Beşiktaş'ta ilk hafta Akhisarspor galibiyeti sonrasında Teknik Direktör Şenol Güneş ile gollere imza atan Pepe ve Babel açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, " Kazanmayı hak ettik ve kazandık" dedi.

Şenol Güneş: ‘Kazanmayı hak ettik’

“Taraftarımız bizim ititci gücümüz. Başkan, yönetim ve takım olarak bizler taraftarımızı temsil ediyoruz. Kazanmayı hak ettik ve kazandık. İkinci yarıda oyun tempomuz düştü. Basit bir hata ile golü yedik. Ancak oyun lehimize döndü. Daha etkili olabilirdik. Pozisyonlar bulduk ancak gol bulamadık. Oyunun tümünde biz etkiliydik.” dedi.

Ryan Babel: ‘Önemli bir galibiyet aldık’

“Sezonun ilk maçı önemliydi. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Yeni imajımın da maçtaki bu performansımda etkisi olabilir.”

Pepe: ‘Kazandık, mutluyum’

“İyi başladık. Geçen yıl da gol atarak başlamıştım. Bu sezon umarım geçen sezondan daha fazla gol atarım. Sıkı çalışıyorum. Takıma faydalı olmak ve taraftarımızın beklentisini karşılamak için sıkı çalışıyorum. Bugün kazandık. Gol attığım için çok mutluyum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.