Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 terörist AİLE galatasaray pkk kılıçdaroğlu abd rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken

Şenol Güneş: ‘Rakibin Oynamasına İzin Verdik’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyuna kötü başladık. Rakibin oynamasına izin verdik. Aldığımız topları kötü kullandık. İkinci yarı daha iyiydik ama oyunumuz yeterli olmadı." dedi. 

Şenol Güneş, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada; “Oyuna kötü başladık. Rakibin oynamasına izin verdik. Aldığımız topları kötü kullandık. İkinci yarı daha iyiydik ama oyunumuz yeterli olmadı. Rakip kazanmayı daha çok istedi. Aldığımız topları kötü kullanınca rakibe de şans verdik. Kasımpaşa maçına çıkıp oynayacağız, kazanmak için sahada olacağız.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.