Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin azerbaycan EMİNE ERDOĞAN

Sergen Yalçın: “Bu Tür Maçları Kazanmak Çok Önemli"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "En zor haftaydı. Bizi en çok düşündüren hafta bu haftaydı. Milli maç arasından sonra sakatlık, Covid-19 ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşadık. Bu nedenlerle planlarımızın biraz gerisinde kaldık. Bugün saha zemini bizi çok zorladı. Bu tür maçları kazanmak çok önemli." dedi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın; "“Cenk maalesef sezonu kapattı. Ciddi bir sakatlık yaşadı. Çok geçmiş olsun. En zor haftaydı. Bizi en çok düşündüren hafta bu haftaydı. Milli maç arasından sonra sakatlık, Covid-19 ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşadık. Bu nedenlerle planlarımızın biraz gerisinde kaldık. Bugün saha zemini bizi çok zorladı. Bu tür maçları kazanmak çok önemli. Zaman zaman iyi oynadık. Şartların zor olduğu bir deplasmanda kazanmak bizim için kıymetli. Bu galibiyetin avantajını önümüzdeki dönem göreceğimize inanıyorum. Kadroyu en iyi seviyede kullanmaya çalışıyoruz. Bu sezon işler gerçekten zor, oyuncuları da anlamak lazım. Her oyuncudan sezon boyuncu üst düzey verim alamazsınız. Türk futbolu zor bir süreçten geçiyor. Her takım yoğun bir trafik yaşıyor. Bu trafikte sekteye uğramak mümkün. En az hasarla yola devam edersek mutlu oluruz.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.