Öne Çıkanlar Muhbir mahkemede tek tip kıyafet Galatasaray Nasri ile anlaşma sağladımı? 17 Ekim 2016dan Önemli Gündem Başlıkları THY Euroleaguee Sponsor Oldu mu? Mısır hasat şenliği yapıldı mı çipras erdoğan görüşmesinin detayı hakkı devrim hayatını kaybetti mhp genel başkanı maden kazası vakıfbankın yıllık karı ne kadar hipertiroid

Sivasspor'un Yeni Transferi Aaron Appindangoye Sağlık Kontrolünden Geçti

Sivasspor’un yeni transferi Aaron Christopher Billy Ondele Appindangoye, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

İlk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından futbolcu, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sporcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.