Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi tesk adana yunanistan esnaf Akşener

Solgar Vitamin Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe Beko!

Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nı finalde Darüşşafaka Tekfen'i 74-71 yenen Fenerbahçe Beko kazandı.

Basketbol'da Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nı finalde Ankara Spor Salorunda son saniyelerine kadar çekişmeye sahne olan karşılaşmada şampiyon Fenerbahçe Beko oldu. 

Fenerbahçe Beko'da De Colo 15, Datome 15, Sloukas 15, Kalinic 12, Vesely 10, A. Muhammed 3, Ahmet 2, Melih 2. sayı üretti. 

Maçın başında rakibinin 4-0’lık serisine 9-0’lık seri yanıt veren Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği de 13-11 önde tamamladı. Yüksek mücadeleye sahne olan ikinci çeyrekte De Colo ile 27-22 öne geçen Fenerbahçe Beko,, son anlarda Darüşşafaka Tekfen'in oyuna ortak olmasına engel olamayınca soyunma odasına 30-30 eşitlikle gidildi.  

İkinci yarıya 12-4’lük seri ile başlayan Fenerbahçe Beko, hücum ritmini yakalayan Darüşşafaka Tekfen karşısında 43-42 geriye düştü.  Ücüncü çeyrek sonunda Son çeyreğe 48-47 geride giden Obradovic’in öğrencileri,  Kalinic’in üçlüğüyle skora dengeyi getirdi. (50-50) Datome’nin üçlüklerine Ali Muhammed de eşlik edince 64-61 öne geçen Fenerbahçe Beko, Vesely ile skoru 68-66’ya getirdi. Maçın bitimine 52 saniye kala Vesely ve Hamilton’a teknik faul çalındı ve Vesely 5 faulle kenara geldi. Faul çizgisinden Sloukas ile hata yapmayan Fenerbahçe Beko maçtan 74-71 galip ayrılarak Türkiye Kupasını müzesine götürdü.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.