Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Son Çeyrek Finalist İngiltere

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda İngiltere normal ve uzatma dakikaları 1-1 tamamlanan mücadelede rakibi Kolombiya'yı penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek adını son çeyrek finalist olarak yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.  57. dakikada İngiltere penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Harry Kane topu filelere göndererek İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşma bu skorla tamamlanacak derken Kolombiya'da 90+3 dakikada yapılan ortaya müthiş bir kafa vuruşu yapan Yerry Mina topu filelere göndererek turu uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarını gidildi.

Penaltı atışlarında ilk penaltıyı Kolombiya'dan Falcao kullandı topu filelere gönderdi. 1-0

İngiltere'de topun başına kaptan Harry Kane geldi ve topu filelere gönderdi. 1-1

Kolombiya'da topun başına Juan Guillermo Cuadrado geldi. Kaleci'nin sağından topu filelere gönderdi. 2-1

İngiltere'de ikinci penaltı atışını Marcus Rashford kullandı ve topu filelerle buluşturdu. 2-2

Kolombiya'da üçüncü penaltı atışında topun başına Luis Muriel geldi ve topu filelere gönderdi. 3-2

İngiltere'de üçüncü penaltı atışında topun başına geçen Jordan Henderson'un atışında kaleci kurtardı ve Kolombiya avantaj yakaladı. 3-2

Kolombiya'da dördüncü penaltı atışını kullanan Mateus Uribe topu direğe nişanladı. 3-2

İngiltere'de dördüncü penaltı atışında Kieran Trippier topu filelere göndererek yeniden eşitlik sağlandı. 3-3

Kolombiya'da son penaltı atışında topun başına geçen Carlos Bacca'nın vuruşunda kaleci topu çıkardı ve avantaj sırası İngiltere'ye geçti. 3-3

İngiltere'de son penaltı atışını kulanacak Eric Dier topu filelere gönderirse İngiltere adını son çeyrek finalist olarak yazdıracak. Eric Dier'in kullandığı penaltı atışı gol olunca İngiltere 90+3 dakikada yarım kalan sevincini tamamlamış oldu. İngiltere Çeyrek finalde İsveç ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.