Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Süper Lig Cemil Usta Sezonu Fikstürü Çekildi

2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.

2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonunda ilk derbi karşılaşması 3. hafta Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında olacak. 6. haftada Galatasaray - Fenerbahçe ve Trabzonspor - Beşiktaş, 9. haftada Beşiktaş - Galatasaray, 13. haftada Trabzonspor - Galatasaray, 16. haftada Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçları oynanacak.  

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 16 Ağustos'ta oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve ilk yarı 29 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı 17 Ocak'ta oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve sezon 17 Mayıs 2020'de sona erecek.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstürü için tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.