Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Süper Lig'de Flaş Ayrılık

2020/2021 Sezonu Süper Lig'in 9.haftası'nın bitimiyle Göztepe Spor Kulübünde beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Göztepe Spor Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Andre Poko'nun sözleşmesinin fesh edildiğini duyurdu.

Sarı Kırmızılı Kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklama ile başarılı orta saha oyuncusu Andre Poko'nun disiplinsiz davranışları nedeniyle sözlemesinin fesh edildiğini kamuoyuna duyurdu.  

Göztepe Spor Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada:

"Profesyonel futbolcumuz Andre Poko, kulübümüz ile yaptığı sözleşmenin imza tarihinden itibaren kamplara sürekli ve mazeretsiz olarak geç katılım sağlayarak birçok kez ciddi anlamda sözleşmesini ihlal etmiştir. Sezon başı kampına da 3 hafta geç gelmesinin ardından son olarak Gabon Milli Takımı'na davet edildiği için gittiği ülkesinden de geçerli bir mazeret sunmaksızın dönmemiştir.

Kulübümüz, Andre Poko'nun sözleşmesini ağır şekilde ihlali neticesinde sözleşmeyi haklı nedenle feshetmiştir." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.