Süper Lig’de İkinci Hafta Programı

Süper Lig İlhan Cavcav sezonu ikinci hafta, 18,19,20 ve 21 Ağustos’ta oynanacak maçların programları belli oldu. Fenerbahçe- Trabzon derbisi Pazar günü saat 21.45’te oynanacak.

18 Ağustos’ta oynanacak ilk karşılaşma saat 21.45’te Kasımpaşa ve Beşiktaş arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Alper Ulusoy yönetirken, Kerem Ersoy, Volkan Narinç ve Mustafa Öğretmenoğlu, Ulusoy’un yardımcılığını üstlenecek.

19 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir ile mücadele edecek. Doktor Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Fırat Aydınus yönetecek. Serkan Ok, Hakan Yemişken, Kutluhan Bilgiç ise yardımcılıkları üstlenecek.

19 Ağustos Cumartesi saat 19.45’te Bursaspor, Alanyaspor’u evinde konuk edecek. Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetirken, Mustafa Sönmez, Mustafa Savranlar, Emre Malok yardımcılıkları üstlenecek.

19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te Demir Grup Sivasspor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak maçı Serkan Çınar yönetecek. İsmail Şencan, Erdem Bayık, Erkan Özdamar yardımcılık yapacak.

19 Ağustos Cumartesi saat 21.45’te Osmanlıspor, Galatasaray’ı evinde ağırlayacak. Maçı Halil Umut Meler yönetirken, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak ve Barış Şimşek  yardımcılıkları üstlenecek.

20 Ağustos Pazar günü saat 20.00’da Kayserispor, İzmir ekiplerinden Göztepe ile mücadele edecek. Özgür Yankaya’nın yöneteceği maçta, Alpaslan Dedeş, Erdinç Sezertam, Koray Gençerler yardımcılık yapacak.

20 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te Fenerbahçe, Trabzon derbisi olacak. Derbiyi Ali Palabıyık yönetirken, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Olguncan, Suat Arslanboğa yardımcılık yapacak.

Pazar gününün son karşılaşması ise Antalyaspor, Akhisar Belediyespor arasında saat 21.45’te oynanacak. Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetirken, yardımcılıkları Asım Yusuf Öz, Yusuf Bozdoğan, Onur Karabaş üstlenecek.

21 Ağustos 21.45’te ise Konyaspor seyircisiz olarak Gençlerbirliği ile oynayacak. Arda Kardeşler maçı yönetirken, Ali Saygın Ögel, Osman Gökhan Bilir, Caner Ak yardımcılık yapacak.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.