Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd

Süper Lig’e Yükselen Göztepe’nin Yeni Hocası Tamer Tuna Oldu

14 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Göztepe, Tamer Tuna ile anlaştı. Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Tamer Tuna’nın şimdiki durağı Göztepe oldu.

Beşiktaş takımından ayrılma kararı alan Tuna, sarı-kırmızılıların yeni hocası seçildi. Yaklaşık 7 senedir teknik direktörlük sıfatını üstlenen Tuna, Çanakkale Dardanelspor ile başladığı görevine, Gaziantepspor, Sivasspor ve Beşiktaş ile devam etti.


Hedefinde 3 İsim Var

Üç gün önce Süper Lig’e çıkmayı kutlayan Göztepe, Tamer Tuna’nın da etkisi ile transfer görüşmelerine odaklandı. Tamer Tuna’nın Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu gibi isimleri Göztepe’ye kazandıracağı duyuldu. Ön plana çıkan diğer bir isim ise Çin’den Beşiktaş’a dönen ve Süper Lig’de oynamaya devam etmek isteyen stoper Ersan Adem Gülüm oldu.
 
Tamer Tuna Kimdir?

Teknik direktör ve eski milli futbolcu Tamer Tuna, 1 Temmuz 1976'da Hanak'da doğmuştur. Galatasaray altyapısında futbol kariyerine başlayan Tuna, 1994 yılında as takıma alındı. Ardından bir sezonluğuna Petrolofisi'ne kiralandı. Galatasaray kariyerinden sonra 1995-96 sezonunda Denizlispor'a transfer oldu.

Toplam 18 kez milli formayı giyen Tuna, futbola vedasından sonra teknik direktörlük kariyerine başladı. Sergen Yalçın, Şenol Güneş gibi önemli isimlerin yardımcılığını üstlenen Tuna, bu sezon Göztepe ile el sıkıştı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.