“Tabii Ki Yeni Bir Takımız Ama Bence Çok Doğru Bir Yoldayız”

Radamel Falcao, "Maçın her dakikasında basmaya çalışan, rakibini rahatsız eden, galibiyeti kovalayan, istekli bir Galatasaray takımı vardı. Tabii ki yeni bir takımız ama bence çok doğru bir yoldayız. Her geçen gün her geçen maç daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum." dedi. 

Galatasaray'ın  Şampiyonlar Ligi A grubu ikinci hafta mücadelesinde Paris Saint-Germain karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından Radamel Falcao yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Radamel Falcao şu ifadeleri kullandı:

“Maç boyunca inanılmaz bir Galatasaray taraftarı vardı. Son ana kadar takımının yanında olan bir taraftar vardı. Bu yüzden onlara teşekkür etmek istiyorum. Oyundan düştüğümüz bazı anlarda onlar bize güç verdi. Onların bu maçtaki önemi çok büyüktü.

Maçın her dakikasında basmaya çalışan, rakibini rahatsız eden, galibiyeti kovalayan, istekli bir Galatasaray takımı vardı. Tabii ki yeni bir takımız ama bence çok doğru bir yoldayız. Her geçen gün her geçen maç daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum.

Bugün görev alan bütün forvetler elinden geleni yaptı. Takım olarak bazı eksiklerimiz, bazı hatalarımız oldu. Bu konuda gerekli analizlerimizi yapıp üzerine çalışarak daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Bugün son paslarda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Son pasları daha dikkatli kullanabilseydik daha farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Fakat yeni bir oyuncu grubu var. İyiye gidiyoruz, iyi niyetli, mücadele eden bir ekip var. İlerleyen günlerde daha da iyi olacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.