Terim: Akhisar Hak Etti, Kazandı, Tebrik Ediyoruz

TFF Süper Kupa Final maçıyla beraber Galatasaray’ın başında 400. kez sahaya çıkan Fatih Terim, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Biz genel olarak kupayı almaya alışığız ama kaybetmeyi de bilmeliyiz"

“Kaybettiğimiz zaman rakibimizi tebrik etmek en doğal yapmamız gereken şeylerden biri. Hazır bu sene herkesin centilmenliğe, yakınlığa, dostluğa mesaj verdiği günlerde bize yakışan da budur. Akhisar hak etti, kazandı, tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun. Bizim de sezonumuz hayırlı olsun. Türk futbolunda inşallah kazasız, belasız, başarılı bir sezon olur. Oyuncularımdan seremonide beklemelerini ve Akhisar’ı alkışlamalarını rica ettim. Doğrusu da bu olur. Biz genel olarak kupayı almaya alışığız ama kaybetmeyi de bilmeliyiz.”

“Ben bazı pozisyonların VAR’a açık olduğunu düşünmüyorum. VAR’ın faydalı olacağını düşünüyorum ama bazı net pozisyonlarda ne VAR’a danışırsınız ne de seyredersiniz. Kararınız öyle pozisyonlarda kesin olmalıdır. Seyrederken de kırmızı haberi gelse aynı şey olur. Ama buralara şimdi girmeye gerek yok.”

“Çok çabuk aksiyon almamız gereken bir ortam olduğu açık. Ne yapacaksak çok çabuk aksiyon almamız lazım. 400. maçımda iyi bir oyun ve kupa isterdim ama nasip değilmiş. Allah yolumuzu açık etsin.”

“5. Penaltıyı Gomis istedi, Maicon da 6. olarak atmak istedi. Daha önce Maicon atmak istemedi. Sonra Carole’ü değiştirdik. Ligde attığınız yere atarsanız bunlar kaçar. Kaçmasa iyiydi. Futbol böyle güzel.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.