Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Terim: “Bu Sene Enteresan Şeyler Oluyor. Ne Bileyim... "

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Şimdi herhangi bir şey söylesem bir de ceza yiyorum, herkes maçtan sonra konuşuyor ama hiçbir şeyin olduğu yok. Hep Galatasaray'a oluyor, Galatasaray da hep susuyor. Ben de konuştuğum zaman ceza yiyorum. Açıkçası bunlara da o fırsatı vermek istemiyorum son altı maç kala. Çünkü istedikleri o zaten. Ama maç öncesi, maçın içinde, başka maçta... Bu sene enteresan şeyler oluyor. Ne bileyim... " dedi. 

Fatih Terim, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalınan maçtan sonra yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. 

Terim, "Kazanmamız gereken bir maçta ilk yarıda 11'e 11 durumda neredeyse pozisyon vermedik. İkinci yarı 10 kişiyken oyunun hakimiydik ama daha çok pozisyon üretmeliydik. Buna rağmen Fenerbahçe daha eksik de kalabilirdi. Ama olmadı. 1-0'dan sonra bir anlık o aşırı güven artı konsantrasyon bozukluğu golü yememize sebep oldu. Açıkçası çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı beraberlikle noktaladık. Üzgünüm, çok üzgünüm. Şimdi herhangi bir şey söylesem bir de ceza yiyorum, herkes maçtan sonra konuşuyor ama hiçbir şeyin olduğu yok. Hep Galatasaray'a oluyor, Galatasaray da hep susuyor. Ben de konuştuğum zaman ceza yiyorum. Açıkçası bunlara da o fırsatı vermek istemiyorum son altı maç kala. Çünkü istedikleri o zaten. Ama maç öncesi, maçın içinde, başka maçta... Bu sene enteresan şeyler oluyor. Ne bileyim... Yani kelimeleri çok seçerek ifade etmek istiyorum ama "11'e 10'du, yenemedin" falan... Ya kardeşim sen faulü vereceksin, sen VAR'a gideceksin. VAR hakemi Bülent Yıldırım... Sen hakemi çağıracaksın. Bir önceki pozisyon var Mehmet Topal'ın. Sen söyleyeceksin, seni ilgilendirmiyor benim iyi oynayıp kötü oynamam. Geçen hafta veremiyorsun sarı kartları, burada veremiyorsun. O zaman bu işi neden yapıyorsunuz kardeşim? Korkaksanız yapmayın. Hep mi Galatasaray'a bu sene? Bir şeyi bahane etmek istemiyorum ama bu ne ya? Benim rakiplerle bir işim yok. Ayrıca yok burada gelenek bozulmamış yok yine yenememişiz falan, ben bunları önemseyenlerden değilim. Galatasaray'ın burada unutulmaz hatıraları var. Ben onları önemseyenlerdenim. Benim rakibimle bir işim yok ama bu sene hep mi Galatasaray'a denk geliyor? Yani üslubuyla bunu bir bahane olarak da söylemek istemiyorum, hoşuma da gitmiyor ama sonlara girdik artık ya. Yeteri kadar yaptınız zaten. İlk maçtan 32. maça kadar ben 10 ceza maç yedim, başkan yedi başkası yedi. Yapacak bir şey yok.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.