Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Terim: "Hazırlık Maçıda Olsa Galibiyet Her Zaman Önemlidir"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın Moldova ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanmasına ilişkin "Galibiyet her zaman önemlidir. Hazırlık maçı da olsa, puan maçı da olsa ciddiyetten ayrılmamak lazım. Galibiyeti alışkanlık haline getiren bir milli takım olmaya devam edeceğiz" dedi.

Terim, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir'de güzel atmosferde oynadıklarını kaydetti. Eskişehir'de tam bir futbol arenasının yaşandığını anlatan Terim, şöyle konuştu: "Görmediğimiz, çok fazla şans vermediğimiz oyunculara forma verdik. Yaş ortalaması 23,9'du. Dünyanın en genç milli takımlarından birini sürdük sahaya. Bir saat çok da iyi oynadılar, goller attılar, çok da iyi hareketler yaptılar. Oyunu çok iyi oynadılar. İstedikleri zaman baskı, istedikleri zaman pas yaptılar. Bu zaman zarfında da hiç pozisyon vermediler. Sonuç itibarıyla hazırlık maçı. Görmemiz gereken şeyleri gördük. Galibiyet her zaman önemlidir. Hazırlık maçı da olsa, puan maçı da olsa ciddiyetten ayrılmamak lazım. Galibiyeti alışkanlık haline getiren bir milli takım olmaya devam edeceğiz. Yine 20 maç gibi bir seri inşallah olur. Sakatlık olmaması bizim için sevindirici. Sonuç olarak ilk defa milli olan 3-4 oyuncumuz vardı. Hakikaten zevk veren bir saat ya da 90 dakika vardı. Başarılı oynadılar, bütün oyuncularımı kutluyorum. İnşallah böyle devam edeceğiz."  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.