Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

TFF'den Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü'ne Tebrik Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig'de bugün oynanan 33. Hafta karşılaşmaları sonunda Çaykur Rizespor şampiyon, MKE Ankaragücü ise lig ikincisi olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmelerini tebrik ederek Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi.

TFF'den yapılan açıklamada; "Spor Toto 1. Lig'de bugün oynanan 33. Hafta karşılaşmaları sonunda Çaykur Rizespor şampiyon, MKE Ankaragücü ise lig ikincisi olarak sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
 


Türkiye Futbol Federasyonu olarak Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü'nü tebrik eder, önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig'de başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.