Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı cumhurbaşkanı ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi

TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı  Gürsoy’dan, Başkan  Kerimoğlu’na Teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek ampute takımına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Bakırköy Belediyesi’nin başta futbol olmak üzere engelli yurttaşların spor yapabilmeleri için verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu ifade ederek,” Ampute Milli Takımımız, Avrupa şampiyonu olduktan sonra engellilere yönelik ilgi artmıştır. Fakat Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu göreve geldiği tarihten itibaren bu ilgiyi göstermiştir. 3 yıldan bu yana bir ampute kulübümüze(İstanbul Özürlüler Spor Kulübü) sponsor olmasıyla da diğer kurumlara örnek olmuştur” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde her yıl 12 branşta 10 bin Bakırköylünün ücretsiz spor imkanından faydalandığını ifade ederek şunları söyledi: “ Bakırköy Belediyesi olarak ‘Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak’ parolasıyla hareket ediyoruz ve her yıl 10 bin yurttaşımıza ücretsiz spor yaptırıyoruz. Spor yapmayan kalmayacak derken de pozitif ayrımcılık yaparak ilk başa engelli yurttaşlarımızı koyuyoruz. Ayrıca Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde engelliler spor merkezimizde bulunuyor. Bu merkezde; engelliler spor salonu, hidroterapi havuzu ve fizik-tedavi ünitesi bulunuyor. Sponsoru olduğumuz ampute takımından da iki milli oyuncunun yetişmesi de bizleri ayrıca gururlandırmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.