Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Arınma Gecesi: Seçim Yılı OSMANLISPOR AVRUPA KUPALARINA KATILACAKMI hülya avşar mide küçültme ameliyatlarında nelere dikkat edilmeli Davutoğlu Borsa İstanbul-Borsa Konya Gong Töreninde HAVA HAREKATI facebook Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici

Trabzon'dan Beraberlik Çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig 19. haftasında derbi maçta deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe 58. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle yenik duruma düşmesine karşın 84. dakikada Josef de Souza ile beraberliği yakaladı. 

İlk yarıya fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor karşısında etkili başladı. Fenerbahçe ilk tehlikeli atağını 16. dakikada Alper Potuk'un şutunu kaleci Onur Kıvrak topu kontrol etti. 20. dakikada Alper Potuk'un pasında ceza alanı içinde Aatif’ın şutunda kaleci Onur topa sahip oldu. 

35. dakikada Trabzonspor ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde Kucka kafa ile topa dokunamadı ve mutlak bir gol fırsatı kaçmış oldu.

43. dakikada Fenerbahçe mutlak bir golden yararlanamadı. Alper Potuk'un pasında kaleci ile karşı karşıya kalan İsmail Köybaşı'nın şutunda Onur tehlikeyi yatarak kurtardı.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

58. dakikada Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle öne geçti. Abdülkadir Ömür'ün sağ taraftan yaptığı ortaya ceza alanı içinde iyi yükselen Burak Yılmaz topu filelere gönderdi. 1-0

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında golden sonra ataklarını artırdı ve baskısının sonucunu 84. dakikada Josef de Souza'nın attığı golle aldı. Bu dakikada Valbeuna'nın sağdan kullandığı korner atışında, yakın mesafeden Josef de Souza'nın kafa vuruşunda top filelere gitti. 1-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmada 1-1 tamamlandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 37'ye, Trabzonspor 31'e çıkardı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.