Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay

Trabzonspor Her Alanda Dibe Vurdu

Türk futbolunun kara gecelerinden biri olarak hafızalara kazınan dün gece oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor camiasını zor günler bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Karadeniz ekibine en az 5 maç saha kapatma cezası ayrıca yüklü miktarda para cezası ile cezalandıracak. Yaşadıkları kara geceden sonra futbolcuların moralininde dibe vurması kaçınılmaz olduğundan takımın son haftalarda oynayağı karşılaşmalarda ne yapacağı ise merak konusu.

 

BORSADA YÜZDE 2.67 GERİLEDİ

 Trabzonspor  Fenerbahçe maçının ardından  Trabzonspor hisseleri deyim yerindeyse dibe vurdu  TrabzonSportif Yatırım A.Ş.'nin hisseleri yüzde 6 düşerek 2.55 TL'ye kadar düştü.

Trabzonspor hisseleri şubat ayından bu yana gözle görülür bir yükseliş kaydetmişti.  

Fenerbahçe'nin hisseleri  ise şampiyonluk yarışında  Beşiktaş'a 3 puan daha yaklaşması sonucu kulübün hisseleri sabah saatlerinde yüzde 2.67 artışla 43 TL'ye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.