Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Trabzonspor ile Galatasaray Yenişemedi

Süper Lig’in 13. haftasında oynanan derbi maçında Trabzonspor ile Galatasaray 1-1 beraber kaldı. Trabzonspor'un golünü 50. dakikada Alexander Sorloth atarken, Galatasaray'ın golünü ise 90. dakikada Yuto Nagatomo kaydetti. 

2. dakikada Mariano'nun ceza sahasına ortasında Feghouli'nin şutunda top üstten auta gitti.

36. dakikada Belhanda'nın ceza sahası içinden şutu kaleciden döndü. 

43. dakikada Lemina'nın enfes çalımlarıyla başlayan atakta ceza sahasında topla buluşan Belhanda'nın şutunda top üstten auta gitti. 

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. 

50. dakikada Trabzonspor öne geçti. Alexander Sorloth düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

Bu dakikadan sonra beraberlik için yüklenmeye başladı. 62. dakikada Ömer Bayram'ın kornerden ortasında Marcao'nun şutu üstten auta gitti. 

69. dakikada Seri'nin baskısıyla kazanılan top sonrasında ceza sahasında topla buluşan Ömer Bayram'ın vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 

72. dakikada Belhanda'nın ceza sahası girişinden yaptığı sert şut kaleciden döndü.

90. dakikada Galatasaray aradığı beraberlik golünü buldu. Adem Büyük'ün pasında ceza sahasında topla buluşan Yuto Nagatomo düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.