Öne Çıkanlar bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı leblebi tozu dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi gölbaşı ankara

Trabzonspor Turladı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimizden Trabzonspor, 3. Eleme turu rövanş müsabakasında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı sahasında 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakada Trabzonspor'un gollerini 11. dakikada Sorloth ve 90+8. dakikada Novak atarken, Sparta Prag'ın tek golü ise 78. dakikada Hlazek'ten geldi. Sparta Prag'da Plavsic 88. dakikada ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, Trabzonspor ise Nwakaeme ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Eleme turu ilk karşılaşmasında deplasmandan 2-2'lik beraberlikle dönen Bordo Mavili ekip, sahasında aldığı bu galibiyetle birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.