Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çin Ulusal Bayramı galataport uyuşturucu

Trabzonspor UEFA'ya Savunma Yapacak

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'nın da yer aldığı 6 kişilik ekip yarın UEFA yetkilileriyle İsviçre'de finansal fair-play kriterleri konusunda toplantıda savunma yapacak.

Trabzonspor'da Kulüp başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun göreve gelmesinin ardından üstlendiği görevi gereği daha önce iki kez İsviçre'de UEFA yetkilileriyle görüşmeler yaptığınıa değinerek, bu kez başkan Muharrem Usta'nın da yer aldığı 6 kişilik ekiple son savunmalarını yapacaklarını açıkladı..

Bülbüloğlu, bütün savunmalarını yeni yönetim kurulunun vizyonu, projeleri ve kısa süre içerisinde yaptıkları üzerine kurduklarını açıklarken, "UEFA, mali disiplin istiyor. Önceki dönemden kriterleri kötü aşmışız. Biz diyoruz ki, 'biz bunu düzelteceğiz.' 14 futbolcumuzu kiralık verdik, 6 önemli oyuncumuzu satarak gelir elde ettik. Futbolcuların hepsiyle aşağı yukarı sözleşmelerini yenileyerek yüzde 25 tasarruf sağladık. Akyazı Stadyumu açılıyor ve bunla ilgili isim hakkı, localar gibi gelirlerimiz olacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin devredilmesi, Kartal Tesisleri projeleri var. Üç yıllık dönemde UEFA'nın kriterlerinde bir kulüp oluşturacağımızı ortaya koyacağız" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.