Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs ukrayna ankara abd chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Transferin Yıldızları Belli Oldu

Futbolda 17 Haziran’da başlayan ve çok yoğun geçen 1. transfer ve tescil dönemi 8 Eylül'de sona erdi. Interpress’in yapmış olduğu incelemeye göre, özellikle dört büyük takımımızın yapmış olduğu transferlerin gündeme damga vurduğu ortaya çıkarken, Antalyaspor, Göztepe ve Başakşehir’de transfer döneminde öne çıkan diğer takımlar oldu.
 
Transferin en hızlı takımı Göztepe
Süper Lig'in yeni ekiplerinden izmir temsilcisi Göztepe olurken, 18 futbolcuyu kadrosuna katarak dikkat çekti. Kayserispor ve Yeni Malatyaspor’da 17’şer futbolcu transfer ederek ön plana çıkan takımlar oldular. Transfer döneminin dört büyükler içinde en hızlı takımı Galatasaray olurken, Sarı Kırmızılı ekip özellikle yapmış olduğu yabancı transferleri ile gündeme damga vurdu. Beşiktaş oturmuş kadrosuna nokta transferler yaparken,  Fenerbahçe ise takıma 10 futbolcu kattı. Trabzonspor özellikle son gün yaptığı Sosa transferiyle gündem olurken, Başakşehir kadrosuna kattığı yıldız isimlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Antalyaspor ise Samuel Eto’o’dan sonra yapmış olduğu Samir Nasri transferiyle ligin en flaş transferine imza attı.

Ağustos ayında en çok konuşulan futbolcu Burak Yılmaz olurken, en fazla konuşulan takım ise Fenerbahçe oldu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.