Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Türk Futbolunun Duayen İsimlerinden Metin Türel Hayatını Kaybetti

A Milli Takım eski teknik direktörü, Türk futbolunun duayen isimlerinden değerli spor adamı Metin Türel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Metin Türel Kimdir?
 
1977-1978 yıllarında A Milli Futbol Takımımızı çalıştıran ve 2002-2003 yıllarında A2 Milli Takım Teknik Direktörlüğü yanı sıra TFF ARPEG Teknik Direktörlüğü görevlerinde bulunan ünlü teknik adam, Beşiktaş ve Trabzonspor başta  çok sayıda takımda görevde alırken, Galatasaray, Vefa, Şekerspor, İstanbulspor, PTT, Eyüp ve Taksim Spor'da kaleci olarak forma giymişti.

83 yaşında hayata gözlerini yuman Merhum Metin Türel'in cenazesi 18 Kasım Pazar günü İstanbul Levent Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.