Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Türk Telekom Üç İsmi Daha Renklerine Bağladı

Geçtiğimiz günlerde basketbolun ünlü isimleri Kaya Peker ve TJ Campbell’i kadrosuna dahil eden Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü, Basketbol Süper Ligi yolunda üç basketbolcuyla daha anlaştı. İmzalanan transfer sözleşmesi ile deneyimli oyuncular Nusret Yıldırım, Polat Kaya ve Recep Doğrusöz de artık Türk Telekom forması için ter dökecek.

Türk Telekom Basketbol Takımı yeni transferlerle bünyesine eklemeye devam ediyor. Yeni sezona hazırlanan Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta  Kaya Peker ve TJ Campbell’i kadrosuna dahil etmişti. Bu haftada da transferlerini sürdüren Türk Telekom yeni imzalanan transfer sözleşmesi ile birlikte geçtiğimiz yıl Basketbol Süper Liginde Petkimspor'da forma giyen Polat Kaya ve Recep Doğrusöz de kadrosuna dahil etti.. Kulübün bu haftaki üçüncü transferi ise Türkiye Basketbol Liginde Acıbadem formasıyla mücadele eden Nusret Yıldırım oldu.

Yeni oyunculardan Polat Kaya, kısa forvet, Recep Doğrusöz  şotör guard,Nusret Yıldırım uzun forvet pozisyonları ile kadroya dahil oldular.

“Önemli Rakamları Yakalamış Oyuncuları Aldık
Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, yeni transferleri hakkında şunları söyledi: “Yönetim, taraftar ve takım bütünleşmesini yakaladık ve hedeflerimiz doğrultusunda en doğru adımları atmaya özen gösteriyoruz. Polat Kaya, Recep Doğrusöz ve Nusret Yıldırım, geçen yıl forma giydikleri takımlarında önemli istatistikleri tutturan oyuncular. Transferini gerçekleştirdiğimiz bu üç isimle, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yolunda daha hızlı yürüyerek, yeniden ait olduğumuz lige döneceğiz.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.