Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Türk Telekom Yarı Finalde

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Türk Telekom'a 85-79 mağlup olarak kupaya veda etti. 

Çekişmeli geçen karşılaşmanın il periyodu 22-22 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte de  çekişme devam ederken devrenin son dakikası içerisinde Aaron Harrison’ın üçlüğüyle Galatasaray soyunma odasına 38-41 üstünlük ile gitti. 
Üçüncü periyotta da çekişme devam ederken Galatasaray  Tai Webster ile sayı üretse de ış atışlarını yüksek yüzdeyle kullanan Türk Telekom, son çeyreğe 64-57’lik üstünlükle girdi. 

Galatasaray Doğa Sigorta, final periyodunda Göksenin skorer oyunu ile maçın bitimine 06:27 kala farkı 1'e indirdi. Galatasaray Doğa sigorta Tai Webster’ın orta sahadan bulduğu üçlük atış ile mücadelenin bitmesine 02:40 kala 72-73 öne geçsede son iki dakikada muhteşem bir performans sağlayan Türk Telekom sahadan 85-79’luk zaferle ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.