Türkiye Hava Sporları Federasyonuna Üst Düzey Atama

Eurasia Airshow CEO’su Ferhat Yenibertiz, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Yenibertiz, kariyerine 2001’de uluslararası bir tekstil firmasında sistem geliştirme mühendisi olarak adım attı ve görevini daha sonra uluslararası satış müdürü olarak sürdürdü.

Ferhat Yenibertiz Kimdir?

Türk Havayolları Teknik A.Ş’ de Strateji Planlama ve Projeler Şefi olarak çalışmış Yenibertiz, 2012 ile 2014 yılları arasında Kurumsal İletişim Müdürü görevlerinde bulundu. 2014 yılında Savunma Sanayii Müsteşarlığı Kalite ve Stratejik Yönetim Daire Başkanlığı’na atanan Yenibertiz, 2014’den bu yana Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri Anonim Şirketi (HEAŞ) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütüyor. Yenibertiz, Ekim 2016’dan itibaren de Eurasia Airshow CEO’su olarak görev yapıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.