Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti İyi Parti YKS CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Kovid19 türkiye odalar ve borsalar birliği İletişim Başkanı Fahrettin Altun TOGG İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Türkiye Turkcell Kulüplerarası Genç Ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası Tamamlandı!

İstanbul Beylikdüzü kapalı yüzme havuzunda 284 sporcu ve 47 kulübün katılımıyla gerçekleşen Türkiye Turkcell Kulüplerarası Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası  tamamlandı. 5 gün süren şampiyonaya 39 Yeni Türkiye Rekoru kırılırken yarışların son gününde ise kupalar sahiplerini buldu.

Genç Bayanlarda 182 puanla Fenerbahçe şampiyon olurken, 151 puanla Enka 2. ve 99 puanla Galatasaray 3. oldu.

Genç Erkeklerde 191 Puanla Fenerbahçe şampiyon olurken, 124 puanla Galatasaray 2. ve 122 puanla Enka 3. olarak tamamladı.

Açık Yaş Bayanlarda Enka 213 puanla şampiyon oldu. Fenerbahçe 201 puanla 2. ve 112 puanla Galatasaray 3. oldu.

Açık Yaş Erkeklerde ise Fenerbahçe 232 puanla şampiyonluk ipini göğüslerken, Enka 175 puanla 2. ve Galatasaray 147 puanla 3. oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.