Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener milli savunma bakanlığı yunanistan DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan

U18 Milli Takımımız Yenilgisiz Çeyrek Finalde

U18 Milli Voleybol Takımı, 2017 FIVB U18 Dünya Şampiyonası sekizli final etabında Kolombiya'yı set vermeden 3-0 yenerek, adını çeyrek finale yazdırdı.

milli takımımızın baştan sona üstün götürdüğü mücadelede Kolombiya'yı 25-14, 25-13 ve 25-19'luk setlerle 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Milli takımımızın çeyrek finaldeki rakibi Almanya oldu. 

Millilerimizin çeyrek final maçı, 26 Ağustos Cumartesi günü, Türkiye saati ile 00.00’da başlayacak.


Karşılaşma sonrası, 15 sayı ile maçın en skoreri olan Milli oyuncumuz Derya Cebecioğlu, Kolombiya maçının önemli bir maç olduğunu belirterek "İyi bir oyun çıkardığımızı düşünüyorum. Son sette bazı basit hatalar yaptık ve bu hatalar rakibimizin bize yaklaşmasına sebep oldu. Ancak Kolombiya Takımı'na göre daha iyi oynayarak, galip geldik ve çeyrek finale çıktık. Hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz ve en iyisini yapmak için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başantrenör Şahin Çatma ise şunları söyledi: "İlk iki seti, önemli fark yaratarak kazandık. Üçüncü sette yaptığımız hatalardan, rakibimiz diğer iki sete göre biraz daha fazla sayı aldı ancak iyi oyun, net bir skorla galip gelip, çeyrek finale yükseldik. Çeyrek finalde rakibimiz Almanya. Henüz yolun başındayız ve öncelikle çeyrek final maçını kazanıp, yarı finale çıkmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar sergilediğimiz mücadeleyi sürdüreceğiz. Ülkemize Dünya Şampiyonu olarak dönmeyi çok istiyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.