UEFA Avrupa'da Rakipler Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Torku Konyaspor’un gruplardaki rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda Manchester United, Feyenoord ve Zorya Luhansk'la aynı grupta yer aldı. Konyaspor, Shakhtar Donetsk, Braga ve Gent'in yer aldığı H Grubu'nda mücadele edecek. Osmanlıspor da, Villarreal, Steaua Bükreş ve Zürih'in yer aldığı L Grubu'nda yer alacak.

Gruplarda her takım birbiriyle iç ve dış saha olmak üzere iki kez karşılaşacak. Grup lideri ve ikincisi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 grup üçüncüsüyle birlikte son 32 takım arasına kalacak. Gruplarda maçlar 15 Eylül, 29 Eylül, 20 Ekim, 3 Kasım, 24 Kasım ve 8 Aralık'ta oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon final İsveç'in Solna kentindeki Friends Arena'da 24 Mayıs 2017'de oynanacak. Kazanan takım UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak.

 
A Grubu B Grubu C Grubu D Grubu E Grubu F Grubu
Manchester United Olympiakos Anderlecht Zenit Viktoria Plzen Athletic Bilbao
 
FENERBAHÇE  APOEL St Etienne AZ Alkmaar Roma Genk
Feyenoord Young Boys Mainz Maccabi Tel Aviv Austria Wien Rapid Wien
Zorya Luhansk Astana Qabala Dundalk
 
Astra Girgiu Sassuolo

  
G Grubu H Grubu I Grubu J Grubu K Grubu L Grubu
Ajax Shakhtar Donetsk Schalke 04 Fiorentina Inter Milan Villarreal
Standard Liege Braga Salzburg PAOK Sparta Prag Steaua Bükreş
Celta Vigo Gent Krasnodar Slovan Liberec Southampton Zürih
Panathinaikos ATİKER KONYASPOR Nice Qabala Hapoel Beer Sheva OSMANLISPOR











 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.