UEFA Avrupa Ligi'ndeki Temsilcilerimiz Kader Maçlarına Çıkıyorlar

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları sona eriyor. Temsilcimizden Medipol Başakşehir C Grubu'nun 6. maçında gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz temsilcisi Braga ile kader maçına çıkacak. 5 maç sonunda 5 puan toplayan turuncular Braga'yı kendi sahasında mağlup ederek Ludogorets'in Hoffenheim'a mağlup olmasını bekleyecek.

Medipol Başakşehir'in, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Braga takımıyla oynayacağı son maçında, İskoçya Futbol Federasyonundan hakem John Beaton düdük çalacak. İstanbul Başakşehir-Braga maçı Perşembe günü saat 21.00'da oynanacak ve TRT1 ekranlarında canlı yayınlanacak.  

Temsilcilerimiz'den Atiker Konyaspor ise I Grubu'nun 6. maçında son sıradaki Portekiz temsilcisi Guimaraes'e konuk olacak. Atiker konyaspor gruptan çıkması için deplasmanda Guimaraes'i mağlup etmesi  ve aynı zamanda gruptan çıkmayı garantileyen Salzburg'un deplasmanda Olympique'yi yenmesi gerekiyor.

Temsilcimiz Atiker Konyaspor'un maçı  7 Aralık Perşembe günü saat: 23.05 de Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.