Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Sertab Erener gülben ergen zorlu psm tarkan İrem Derici Hadise Ebru Gündeş cem yılmaz

Ufuk Sarıca: "Çeyrek Final İçin Tüm Gücümüzü Ortaya Koyacağız"

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası Son 16 mücadelesinde İspanya ile karşılaşacak A Milli Takımımız, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan idmanın son bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Başantrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenmanının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Ufuk Sarıca, İspanya'nın çok güçlü bir takım olduğunu ve son yıllardaki Avrupa şampiyonalarında birincilikler kazandığını hatırlatan Sarıca, "İspanya çok güçlü bir takım, bir ekol. Kadrolarında 7-8 NBA oyuncusu bulunuyor. Biz de bundan sonraki maçlara bir final gözüyle bakıyoruz. Elenen turnuvaya veda edecek. O yüzden bu maçta elimizden geleni yapmamız lazım. Bazı önlemler aldık, özellikle kadromuz itibarıyla içeriden bizi zorlayabilecekleri bir durum var. Bunu engellemeye çalışacağız. Tüm gücümüzü ortaya koyup, çeyrek finale kalmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Taraftar desteğinin önemine değinen Sarıca, "Doğrusunu söylemek gerekirse kendi evimizde oynadığımız turnuvalarda en az bu avantajı hissettiğimiz turnuva oluyor. Bunu seyirci anlamında söylemiyorum. Salon hep doluydu. Hakem konusunda da mesela aynısı oldu. İnşallah İspanya maçında daha büyük bir coşkuyla bu avantajı kullanırız." ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.