Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Ünlü Futbolcular Sahaları Renklendirecek

adidas’ın Hard Wired krampon serisi ile yeni bir görünüme kavuşturduğu kramponları artık çok daha parlak ve daha renkli. Sarı, açık mavi ve fuşya renklerindeki Hard Wired krampon serisindeki bu yenilikler COPA, PREDATOR, X ve NEMEZIZ modellerinde sunuluyor.


adidas Football, her biri farklı çarpıcı renklere sahip dört adidas krampon modelinden oluşan (COPA, PREDATOR, X ve NEMEZIZ) Hard Wired serisini ortaya koyuyor. Futbol sezonunun açılışıyla birlikte Hard Wired modelleri, Paul Pogba, Paulo Dybala, Mohamed Salah ve Lionel Messi gibi dünyanın en iyi oyuncularının ayağında olacak.

Hard Wired krampon serisinde adidas’ın PREDATOR, COPA, X ve NEMEZIZ modelleri, sarı, açık mavi ve fuşya renkleri ile güncellendi. Kusursuz bir dokunuşa sahip olanlar için yaratılan ikonik COPA silueti, göz kamaştırıcı sarı rengiyle kontrast yaratan siyah bir COPA logosu ile geri dönüyor. Sahadaki korkusuz sporcular için tasarlanan PREDATOR ise mavi üst yüzey, siyah çorap yakası ve çivilerde sarı flaş detaylarla dikkat çekiyor.

Hız için yaratılan yeni görünümlü X krampon modelinde çivi uçlarının her biri güçlü fuşya kontrastı ile vurgulanarak, kramponun üzeri çarpıcı bir mavi ve X logosu ile yeniden oluşturuldu. Beklenmedik hareketler için tasarlanan NEMEZIZ ise adidas logosu ve çiviler üzerinde zarif siyah ve beyaz detaylarla cesur fuşya renkte yeniden tasarlandı. Hard Wired krampon serisi adidas mağazalarında ve www.adidas.com.tr’de satışta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.