Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

VakıfBank, 3. Kez Dünya Şampiyonu

Ülkemizi 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası bayanlar kategorisinde temsil eden VakıfBank, final maçında Brezilya’nın Minas Tenis Clube takımını 25-23, 25-21 ve 25-19′luk setlerle 3-0 yenerek dünya şampiyonu oldu.

Dünyanın en büyüğü üçüncü kez VakıfBank Kadın Voleybol Takımı… Çin'in Shaoxing şehrinde düzenlenen FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın finalinde Brezilya ekibi Minas Tenis Clube'ü 25-23, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup eden sarı-siyahlılar, üst üste ikinci, toplamda da üçüncü kez dünyanın en büyüğü oldu. Katıldığı son altı Dünya Şampiyonası'nda üçüncü kez şampiyon olan VakıfBank, bu kupayı en çok kazanan Türk takımı olmayı başardı.

Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi'ndeki finalini ilk setini 25-23 alan sarı-siyahlılar, ikinci seti de 25-21 alarak, 2-0 öne geçti. Üçüncü sette de rakibinin maça tutunmasına izin vermeyen VakıfBank, seti 25-19, maçı da 3-0 alarak, 2013 ve 2017'in ardından üçüncü kez dünyanın en büyük kupasını müzesine götürdü.

Anahtar Kelimeler:
VakıfbankVoleybol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.