Öne Çıkanlar YKS Orçun Okurgan Amazonun sahibi Jeff Bezos iktidar halkbank oy atv 15 Martta Vizyona Girecek Yeni Filmler 29 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmler Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Sahipsiz (Surrogate) İhtiyar Delikanlı (Old Boy 2004)

Vodafone 15. İstanbul Yarı Maratonu 20 Eylül’de Koşulacak

Dünyadaki en iyi 8 Yarı Maraton listesine giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 20 Eylül Pazar günü 15’inci kez koşulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 15. İstanbul Yarı Maratonu, 20 Eylül Pazar günü Tarihi Yarımada’nın eşsiz manzarası eşliğinde koşulacak.


World Athletics tarafından Altın Kategori’ye yükseltilerek dünyadaki en iyi 8 Yarı Maraton listesine giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, dünya maratonlarının pek çoğunun ertelendiği veya iptal edildiği bir dönemde pandemiye dair tüm etkinlik kriterlerini yerine getirerek gerçekleştirilecek.


Yeni normal dönemde geniş katılımlı etkinliklerin hazırlıklarını yaparken, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yayınlanan “Kovid-19 Kitlesel Etkinlikler Rehberi” kriterleri gereği kategorilerde ve kişi sayılarında sınırlamaya gidildi.


Her yıl 10K ve 21K etaplarından oluşan İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl yeni normal dönem önlemleri ile sadece 2.500 Yarı Maraton/21K koşucusu ile koşulacak.


Başlangıç noktasında metrekare başına düşen kişi sayısından bekleme alanındaki düzenlemeye kadar her ayrıntı tek tek düşünülerek yapılan çalışmalara ve alınan kararlara sporcular www.istanbulyarimaratonu.com adresinden ulaşabilecek.


İstanbul’un marka değerini yükselten, kentin uluslararası düzeyde tanıtımı için önemli bir yere sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu atletlerin kendi derecelerini geliştirebilmelerine olanak tanırken, Kasım ayında gerçekleşecek maraton öncesi hazırlıklarının en önemli adımı haline geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.