Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik cumhurbaşkanı erdoğan ak parti

Vodafone Karakartal'ın Yeni Marşını Beşiktaşlı taraftarlar Yazdı

Vodafone’un Beşiktaşlı aboneleri için geliştirdiği Vodafone KaraKartal platformuna özel yeni bir marş yazıldı. Beşiktaşlı taraftarların #BizKaraKartalız etiketiyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı sözlerden oluşan Vodafone KaraKartal’ın yeni marşını yine Beşiktaşlı taraftarlar besteledi ve söyledi.

Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal platformu için sosyal medyada yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, Vodafone KaraKartal’ın yeni marşı Beşiktaşlı taraftarlarla birlikte yazıldı.

Taraftar yazdı, besteledi, söyledi
Teaser videoları eşliğinde başlayan kampanyada taraftarlardan #BizKaraKartalız etiketiyle marş için söz yazmaları istendi. Taraftarların yazdığı on binlerce sözden birliktelik ve desteği anlatan en güzel 3 dörtlük seçildikten sonra taraftarlardan sözleri bestelemeleri istendi. Taraftarlardan gelen yüzlerce beste videosu arasından en iyi olan seçildi ve Vodafone KaraKartal’ın marşı belli oldu. Kampanyanın film çekimlerinde de taraftarların yazdığı #BizKaraKartalız marşı eser sahibi Beşiktaşlı taraftarlar tarafından okundu.

1 ay geçerli 3 GB internet hediye
#BizKaraKartalız kampanyası kapsamında, Beşiktaşlılar Vodafone KaraKartal’lı olarak 1 ay geçerli 3 GB internet kazanabiliyor. Ayrıca, arkadaşlarını da Vodafone KaraKartal’a davet ederek birlikte 3’er GB kazanarak hediye internetini katlayabiliyorlar.

Vodafone KaraKartal programı kapsamında Beşiktaş taraftarları, mevcut tarifelerine ek olarak aylık 3 TL ve 5 TL'lik destek paketlerinden birini seçerek hem takımlarına destek oluyor hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanıyor. Marşı dinlemek için: https://youtu.be/x8JOvkNIlVc

MARŞ: (#BizKaraKartalız)
Doğdu bu aşk kalbimizde
Siyah beyaz göğsümüzde
Her zaman son sözümüzde
Biz KaraKartalız
KaraKartal
Sevdamızla gönlümüzde
Bir oluruz semtimizde
Marşların hep dilimizde
Biz KaraKartalız
KaraKartal
Yan yanayız evimizde
Aşkımız var temelinde
Desteğimiz hep seninle
Biz KaraKartalız
KaraKartal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.