Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Vodafone Park’taki 100. Gol Ryan Babel’den Geldi

Beşiktaş'ın Vodafone Park’ta resmi maçlarda attığı toplam gol sayısı 104 oldu. Vodafone Park’taki 100. gol, Beşiktaş  – Osmanlıspor maçının 32. dakikasında Ryan Babel’den geldi.

Ryan Babel, Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde 17 Aralık Pazar akşamı oynanan Beşiktaş JK – Osmanlıspor FK maçının 32. dakikasında attığı golle, Beşiktaş JK’nın Vodafone Park’ta resmi maçlarda attığı toplam gol sayısını 100’e çıkardı. Vodafone Park’taki 100. gol, stadın açılışından sonraki 616. günde geldi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta 28 lig mücadelesinde 71 gol attı. 9 Avrupa Kupası karşılaşmasında 17 kez fileleri havalandıran siyah-beyazlı takım, yeni stadında oynadığı 5 Türkiye Kupası maçında ise 16 gol kaydetti. Beşiktaş, Vodafone Park’ta 42 resmi karşılaşmada attığı 104 gol sonunda 29 galibiyet, 12 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Vodafone Park’ta 38 dakikada bir gol atıldı

Beşiktaş formasıyla 24 farklı oyuncu rakip fileleri havalandırdı. Bu sezon Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun, 21 golle Beşiktaş’ın en başarılı golcüsü olmayı sürdürürken, Tosun’u 12’şer golle Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca takip ediyor.

Vodafone Park’ta bugüne kadar 38 dakikada bir gol atıldı. Goller en çok 75. ve 90. dakikalar arasında geldi. Gollerin 49’u sağ ayakla, 29’u sol ayakla, 22’si kafayla atıldı. Bu gollerin 11’i ise penaltılardan geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.