Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Yanal'dan Galatasaray Maçı Sonrası Önemli Açıklamalar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Biz kendi açımızdan bugün ne olursa olsun her isteyenin elini kolunu sallayarak buraya gelip puan alacağı ya da alabileceğini düşündüğü bir yer olmadığını ve istediği şekilde buradan puanlarla dönüş yapacağı bir yer olmadığını her zamanki gibi gösterdik. Bu kez de olduğu için oyuncularımın mücadelesini kutluyorum." dedi. 

Teknik Direktör Ersun Yanal, 1-1 sona eren Galatasaray derbisinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ersun Hoca, “Bizler bu forma yer arma mücadelesinde bu zorlukların üzerinden gelebildiğimizi ve gelebilmek için mücadele etmemizi başından beri söylüyoruz. Bu mücadeleyi bugün yine sahada verdik. Yaklaşık 60 dakika eksik oynadık. İlk yarıdaki her iki takım için de pozisyon zenginliği açısından bizim bir ya da iki atağımız var. 10 kişi kaldıktan sonra da oyunu değiştirebileceğimiz pozisyonlar yakaladık. Galatasaray üstün gözükse de top onda olsa da çok fazla net pozisyon vermeden maçın uzatma bölümlerine geldik. Tartışılacak birçok şey olabilir. Biz kendi açımızdan bugün ne olursa olsun her isteyenin elini kolunu sallayarak buraya gelip puan alacağı ya da alabileceğini düşündüğü bir yer olmadığını ve istediği şekilde buradan puanlarla dönüş yapacağı bir yer olmadığını her zamanki gibi gösterdik. Bu kez de olduğu için oyuncularımın mücadelesini kutluyorum. Tabii ki eksik kalmamız gerekirdi. Bu eksikliğin de belirli dakikalarda özellikle ortadaki faullerin pozisyonların lehimize olmaması bizi oldukça sıkıntılı durumlara soktu. Özellikle 10 kişiyken rakibin baskısını oluşturdu. Oyuncular ellerinden geleni yaptı. Son dakikada Alper atsa belki bugün galibiyeti konuşuyor olurduk.” ifadelerini kullandı.

Hasan Ali’nin kırmızı kart gördüğü pozisyona ilişkin sorulan soruya ise, “Her oyuncunun başına gelir. O pozisyondaki ikinci bir toptu. Sahipsiz bir topu kazanıp uzun ileriye oynadıkları, bir pas olarak değil uzaklaştırma adına yapılan bir oyundu. Biz orada biraz tereddüt ettik. Acaba ofsayttaki oyuncu muydu değil miydi diye. O anda ofsaytta olmayan hareketlenince sanırım takıldılar ve o karar sonucunda da oyuncumuz oyun dışında kaldı.” şeklinde yanıt verdi.

Alper Potuk yerine Andre Ayew’in olması son dakikalarda yakaladığımız pozisyonu gole çevirir miydi sorusuna Ersun Yanal, “Kahin olmak lazım. Ben kahin değilim. Teknik direktörüm.” diye cevapladı.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.