Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Yılmaz Vural Koronavirüs'e Yakalandı

Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural koronavirüs'e yakalandı. Başarılı teknik adam hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık sebepleri ile hastaneye kaldırılan Yılmaz Vural'a Galatasaray'dan ve Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı geldi.

Galatasaray sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Yılmaz Vural'a geçmiş olsun mesajı yolladı. Sarı Kırmızılı kulüp sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda:

"Hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan teknik direktör Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Yılmaz Vural'a geçmiş olsun mesajı yolladı. Sarı Lacivertli kulüp sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda: 

"Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural

Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.