Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert

Yılmaz Vural'dan Sert Açıklamalar

Gençlerbirliği'ndeki teknik direktörlük serüveni 5 gün süren ve dünya basınının da gündeminde yer alan Yılmaz Vural, görevinden ayrılışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vural, yaptığı açıklamada, “18 sene başkanlık mı yapılır bir yerde? Yorulmuyor musun? Bırak gençler yapsın. Koskoca Amerika bile 2 dönem başkan seçiyor” şeklinde konuştu.

Tecrübeli Teknik adam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"18 sene başkanlık mı yapılır bir yerde? Yorulmuyor musun? Bırak gençler yapsın. Koskoca Amerika bile 2 dönem başkan seçiyor. Aileme zaman ayıramadım diyorsun, ama hala başkanlık yapıyorsun. Bırakın biraz gençlerin önünü açın. Telefon geliyor, 'Bu bizim çocuk, bunu alın' kolay mı bu işler o kadar. Antrenörlük çocuk oyuncağı mı?”

Antrenör sınırlaması olmalı

Futbol kulüplerinin bir sezonda birkaç kez teknik direktör değişikliğine gitmesini komedi olarak yorumlayan Vural, “Bir yasa çıkarılması lazım. Kulüpler sezon içinde en fazla 2 antrenörle çalışabilmeli. Bu komediye artık son vermeliyiz” diye konuştu.

Gençlerbirliği’nde yaşadıkları hakkında konuşan Vural, “Ahmet Çalık, bana ‘Hocam düşme hattındayız. Neden ofansif oynatıyorsun’ dedi. Sen 21 yaşında bir futbolcusun. Senden mi öğreneceğiz antrenörlüğü dedim. İlhan Cavcav’dan 20-25 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi istemedim. Sadece 13 futbocudan verim alamayacağımızı söyledim” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.