Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Younes Belhanda: "Bu Performansımızı Devam Ettirmek İstiyoruz"

Galatasaray'ın Gençlerbirliği’ni 6-0 yendiği karşılaşmada hat-trick yapan Younes Belhanda, "“Emre ile beraber gittiğimiz, Arda ile paslaşıp bacak arasından attığım golü en çok beğendim. Bu performansımızı tabii ki devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalar üzerine koyup devam ettireceğiz." dedi. 

Galatasaray'ın Süper Lig'de Gençlerbirliği’ni 6-0 yendiği karşılaşmada hat-trick yapan Younes Belhanda, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Belhanda’nın açıklamaları şu şekilde:

“Emre ile beraber gittiğimiz, Arda ile paslaşıp bacak arasından attığım golü en çok beğendim.

Bir önceki hafta Antalyaspor karşısında 10 kişi oynadık, dolayısıyla çok daha fazla koştuk. Konyaspor karşısında da taze değildik. Çünkü çok fazla koşmamız gerekti. Bu bir özür değil ancak bizler de insanız. Bu performansımızı tabii ki devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalar üzerine koyup devam ettireceğiz.

Arda futbolu teknik açıdan çok iyi biliyor. Bu tür pozisyonları kokluyor. Taylan da aynı şekilde sezon başından beri çok iyi performans gösteriyor. Formayı aldığından beri bırakmıyor. Taylan çok teknik bir oyuncu, basit oynamayı seviyor ve iyi bir şekilde oynuyor. Uzun zamandır forma giymeyen Şener'in de iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim. Tüm takım olarak iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Buradan Omar’a selamlarımı iletiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.