Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Yüzmeye Yeni Bir Soluk!
Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan vekili Erkan Yalçın, Seçilmemiz halinde yüzme camiasının tümünü temsil noktasında adaleti ve liyakati esas alan bir anlayışı ortaya koyarak, yüzme camiasının büyük bir aile olduğunu her zeminde ortaya koyacağız. Ekip olarak yeni dönemde “yüzmeye yeni bir soluk” getirmeyi hedeflemekteyiz." dedi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan vekili Erkan Yalçın 115 delegenin başkanlık adayı teklifi ile Yüzme Federasyonu Başkanlığına aday oldu.


Mevcut başkanın istifası üzerine yönetim kurulu üyelerinin desteğiyle başkan vekili olarak seçilen Erkan Yalçın federasyonu olağanüstü genel kurula götürmek için yönetim kurulu üyeleriyle gerekli çalışmalar yapılarak 07.04.2017 tarihinde seçim kararı alınmıştır.

Yüzme camiası tarafından kısa zamanda tanınan ve sevilen, camianın dikkatini üzerine çeken, yüzmeyi en üst seviyeye taşımayı hedeflemiş olan Erkan Yalçın ve ekibi özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Yüzme camiasının sorunlarını kısa sürede tespit eden Erkan Yalçın ve ekibi seçilmeleri halinde bu sorunların en kısa sürede çözümleyeceklerini ve yeni projelerle “Yüzmeye yeni bir soluk” getireceklerini yüksek sesle dile getirmektedir.

Erkan Yalçın ve ekibi,yüzme branşında ülkemizin uluslararası platformlarda hak etmediği bir yerde olduğunu vurgulayarak, ülkemizin uluslararası yüzme platformlarında varlığını hissettirmesinin çok önemli olduğunu ve bunun için de ekip olarak, elini taşın altına koyacak herkese ihtiyaç duyduğunu bu amaçla tüm yüzme camiasını destek vermeye davet ettiğini açıkladı.

Yüzme Federasyonu Başkan Vekili Erkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Seçilmemiz halinde yüzme camiasının tümünü temsil noktasında adaleti ve liyakati esas alan bir anlayışı ortaya koyarak, yüzme camiasının büyük bir aile olduğunu her zeminde ortaya koyacağız. Ekip olarak yeni dönemde “yüzmeye yeni bir soluk” getirmeyi hedeflemekteyiz. Federasyonda oluşturacağımız yeni bir veri tabanı ile antrenörlerimiz, sporcularımız, kulüplerimiz talep ve isteklerini en kısa sürede sistem üzerinden iletmeleri ve en kısa sürede cevap almalarını sağlayacağız. Ayrıca yerel, ulusal ve uluslararası yüzme çalıştayları yaparak yüzmenin nerede olduğunu ve nerede olması gerektiğini çok sesli düşünüp yarının Türkiye’sinde yüzmeyi hedeflenen noktaya camia olarak çıkarmayı hedeflemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 7 Nisan 2017 Cuma Günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni eder yüzme camiasına selam ve muhabbetlerimi sunarım." dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.