Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

-BOZDAĞ’DAN DEMİRTAŞ’A CEVAP: ERDOĞAN BAŞKAN OLACAK ÇÜNKÜ IRKÇILAR, BÖLÜCÜLER, TUZAKÇILAR BU ÜLKEYE BAŞKAN OLAMAZ

ANKARA(ANKA) - Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Erdoğan Başkan olamayacak" yönündeki açıklamalarına Twitter üzerinden cevap verirken "HDP Eş Başkanı S. Demirtaş ve benzeri ideolojik siyaset yapan herkes biliyor ki: Başkanlıkta seçmenin yüzde 51'in oyunu alan Başkan olur. Irkçı, ayrımcı, bölücü, radikal ve başkaca marjinal fikre sahip olan başkan seçilebilir mi?" dedi.

Bekir Bozdağ Başkanlık sisteminde; ırkçı, bölücü, radikal, ötekileştirici, dışlayıcı ve ayrımcı fikirlere sahip olan birinin seçilemeyeceğini belirtirken, HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın, barajı geçecek oyu temin için deneme bonusu Başkanlık sistemi karşıtlarına "Başkanlığa ancak HDP engel olur" mesajı verdiğini bildirdi. Bozdağ şöyle devam etti:

"Demirtaş ve başkanlık sistemi karşıtlarına, Tayyip Erdoğan Başkan olacak diye korkanlara diyorum ki: 'Korkunun ecele faydası yok' derler. Cumhurbaşkanımıza vaktiyle 'Muhtar bile olamaz' dediler; ama o, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı oldu. Şimdi de 'Erdoğan Başkan olamaz' diyenlere derim ki: Rabbim diler, milletimiz de destek olursa inşallah o,Türkiye'nin ilk Başkanı da olacaktır."

-ERDOĞAN BULUNDUĞU YERE KİRLİ İTTİFAKLARLA GELMEDİ-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğu yere, kirli ittifaklarla ya da ayak oyunlarıyla değil, "Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle" geldiğini belirten Bekir Bozdağ, "Cumhurbaşkanımız bulunduğu yere, kirli ittifakları, tuzakları ve oyunları boza boza; sadece halkla gönüllü ittifak kurarak gelmiştir. Büyük Türkiye'ye ve büyük Türkiye'nin yürüyüşüne HDP, CHP, MHP ve bunlara paralel destekler asla engel olamayacaktır" dedi. (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.