Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat Ebru Şahin CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

-HAKAN ŞÜKÜR: YOLSUZ, HIRSIZ İHTİRASLARI PERDELEMEK İÇİN TUZAK KURUYORLAR, ÜLKEYİ BİR KAOS BEKLİYOR

ANKARA (ANKA) - İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, günahlarını örtmek için vatanına ve halkına ihanet etmekten kaçınmayan siyasi ve bürokratik bir çetenin olduğunu savundu. Bu çetenin "tüm yolsuz, hırsız ihtiraslarını perdelemek için halkına tuzak kurduğunu" öne süren Şükür, "Haziran seçimleri öncesi Türkiye'yi ekonomik ve siyasal bir kaos bekliyor" iddiasında bulundu.

Şükür, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. "Görünen o ki günahlarını örtmek için vatanına ve halkına ihanet etmekte beis görmeyen bir siyasi ve bürokratik oligark çete var" ifadelerini takipçileriyle paylaşan Şükür, devletin halkına tuzak kurduğunu savundu.

Şükür, devletin halkına tuzak kuramayacağına vurgu yaparken, "Ama bunlar bunda da beis görmüyor. Tüm yolsuz, hırsız ihtiraslarını perdelemek için halkına tuzak kuruyor. Öyle ki kaybetmenin bedelinin ağırlığını biliyor olmalılar ki iç kaos çıkarmanın hesabını yapacak kadar gözleri dönmüş. Ülkeyi tam ortadan ikiye bölenler gerginlik ve şiddet siyaseti ile varlıklarını idameye odaklanmışken ülkenin batışını önemsemiyor" dedi.

-"TÜM BASKICI YÖNETİMLERE BAKIN HEPSİ İÇE KAPALI"-

Hakan Şükür, şunları kaydetti:

"Dış sermaye sanki bir duyuma odaklanmış gibi hızlı bir şekilde ülkeyi terk ederken ekonomik kriz maalesef uzakta kendini göstermeye başladı. Ortadoğu'da sınırlar değişip, yeni ittifaklar ortaya çıkarken Ankara dışına çıkamayan dış politika belki de bilinçli bir tercih kim bilir. Tüm baskıcı yönetimlere bakın hepsi içe kapalı ve tüm derdi iktidarı muhafaza ve halkına korku salmak. Aynen bugünün Türkiye'si gibi.

-"SEÇİMLER ÖNCESİ TÜRKİYE'Yİ EKONOMİK VE SİYASAL BİR KAOS BEKLİYOR"-

Yıllardır Kürt sorunu vardır biz çözeceğiz dendi. 3 yıldır çözüm süreci yürütüp sonra Kürt sorunu yoktur denmesi nasıl bir hesaptır? Haziran seçimleri öncesi Türkiye'yi ekonomik ve siyasal bir kaos bekliyor. Bu bir grup siyasi ve oligark grubun stratejisiyle yürütülüyor. Türkiye büyük bir ülke tüm bu şeytani hesapları da bertaraf eder inşallah. Ama temennimiz en az hasarla atlatılması." (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.