Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

-MHP’Lİ ÇETİN: CUMHURA BAŞ OLMASI GEREKENLER İMRALI’YA YOLDAŞ OLUYOR

ANKARA (ANKA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Eşkıyaya devleti teslim eden hükümet ikiyüzlü politikalarıyla milletle dalga geçmektedir. Cumhura baş olması gerekirken İmralı'ya yoldaş olanların her gün başka bir ağızla, batıda başka doğuda başka konuşmasından milletimiz bıkmış usanmıştır" dedi.

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nın 21 Mart Cumartesi günü Ankara'da toplanacağını anımsattı. Tabiatın uyanışını simgeleyen Nevruz Bayramı ile aynı gün toplanacak MHP Kurultayının, "iktidarın maneviyat sömürüsüyle uyuttuğu Türk milletinin dirilişine ve Türkiye'nin üzerine çöken karabulutların def edilmesine vesile olacağını" savunan Çetin, şunları ifade etti:

"Türkiye'yi 13 yıllık AKP iktidarının kirlenmişliğine ve yorgunluğuna mahkûm etmemek için çare MHP'dir. Dış politikası iflas etmiş, bütün ekonomik kaynakları tükettiği için kriz çanları çaldıran, devleti tek bir kişinin ihtiyaçlarına cevap veren bir anonim şirkete dönüştüren köhne AKP düzenini yıkmak Türk milliyetçilerinin Ankara'daki Kurultayının asıl misyonudur. Birilerinin babalarının malı bir şirket gibi yönettiği Türk Devletini, asli sahibi millete hizmet eder hale getirecek tek alternatifin MHP olduğuna dikkat çekmek üzere Kurultayımız toplanmaktadır. Ekonomisi çuvallamış, dış politikası iflas etmiş AKP hükümeti vatandaşın derdine derman olabilecek bir vaziyette değildir. Devlet kesesinden kendilerine kepçeyle, yandaşlarına kaşıkla yapılan yardımlar haricinde AKP'yi ayakta tutan başka bir motivasyon ya da gerekçe kalmamıştır. Hele son günlerde kanlı ellerini sıkmaktan çekinmedikleri bölücülerle Ankara-Kandil-İmralı hattında pişirdikleri ihanet süreçleri milletimizin sabrını taşırmıştır. Eşkıyaya devleti teslim eden hükümet ikiyüzlü politikalarıyla milletle dalga geçmektedir. Cumhura baş olması gerekirken İmralı'ya yoldaş olanların her gün başka bir ağızla, batıda başka doğuda başka konuşmasından milletimiz bıkmış usanmıştır. Türkiye'nin sorunları bellidir ve çözüm üretilmediği takdirde rahatsızlık bütün toplumu saracak bir kangrene dönüşme riski taşımaktadır. AKP hükümeti çözüm üretmek yerine sorunun bir parçası haline gelmiştir ve onu değiştirmekten başka çare kalmamıştır. Teşhisi doğru koymak tedavinin ilk şartıdır. Türkiye'nin esas sorunu ekonomiyi, milli güvenliği, dış politikayı, milli eğitimi çıkmaza sokan AKP hükümetidir. 21 Mart 2015'te Milliyetçi Ülkücü Hareket'in kutlu iktidar yürüyüşünün işareti verilecektir. Amacımız milletimizin tamamını kucaklayan yetişmiş kadrolarımızla demokrasinin olmazsa olmazı olan seçim sandığından çıkarak iktidar olmaktır. Milliyetçi Ülkücü Hareket'in hedefi 7 Haziran'daki seçim sandıklarını milli mücadelenin ruhuyla ve misyonuyla doldurmak ve ihanetten hırsızlığa bütün aksaklıkları durdurabilecek milli bir hükümet kurmaktır." (ANKA) (AYÇ/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.