Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin

1 Gecede 4 Milyon 976 Bin Lira Ceza

Türkiye Trafik Denetimi uygulamasında 9 bin 512 araç ve sürücüsüne 4 milyon 976 bin 460 Türk Lirası ceza kesildi.

İçişleri Bakanlığı’nın 100 günlük Eylem Planı çerçevesinde ortaya koyduğu “Bir önceki yılın aynı dönemine göre denetimlerin yüzde 2 oranında artırılarak, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının yüzde 2 azaltılması” hedefi için gerçekleştirilen denetim faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Polis ve Jandarma trafik ekiplerince yurt genelinde dün saat 22.00’den başlayarak bugün saat 01.00’e kadar gerçekleştirilen Türkiye Trafik Denetimi uygulamasında 107 bin 399 araç ve sürücü kontrol edildi, bin 602 sürücünün ehliyetine el konuldu, 2 bin 528 araç trafikten men edildi, toplam 9 bin 512 araç ve sürücüsüne 4 milyon 976 bin 460 Türk Lirası ceza kesildi. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bu denetimlerin nihai amacının ve önceliğimizin ülkemiz trafik güvenliğinin sağlanması olduğu hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Içişleri BakanlığıCeza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.