Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

1641 Şehit Yakını, Gazi Ve Gazi Yakınının Atama Kurası Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca hak sahibi olduğu tespit edilerek Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen bin 641 şehit yakını,  gazi ve gazi yakınının atama kurası noter huzurunda gerçekleştirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, bin 641 istihdam hakkı sahibinden 873’ünün öğrenim durumları itibariyle ihraz ettikleri unvanlar esas alınarak öğretmen, hemşire, mühendis, tekniker, teknisyen, çocuk eğiticisi gibi memur kadrolarına, 747’sinin hizmetli kadrolarına, 21’inin ise işçi kadrolarına atama tekliflerinin yapıldığı belirtildi.

Atananların bin 92’sinin erkek, 549’unun kadın olduğu ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

“Bakanlıklar, bağlı ve ilgili kuruluşlar, kamu iktisadi teşebbüsleri, üniversite ve belediyeler olmak üzere toplam 130 kamu kurum ve kuruluşuna atama teklifi yapılmıştır.

İlgililer atama teklif sonuçlarına  14/01/2017 tarihi saat 10.00 itibariyle www.dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

İlgililerin atama işlemleri, yazıların kurumlara ulaşmasından itibaren başlayacak olup bundan sonraki süreçte istihdam hakkı sahiplerinin, kurumların atama işlemlerini tamamlamalarını müteakiben kendilerine tebliğde bulunmasını beklemeleri gerekmektedir.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.