Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

2 İlde 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır ve Şırnak’ta yapılan operasyonlarda 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Kulp ilçesi Demirli Köyü Keçiveren Mezrası kuzeydoğusundaki kırsal alanda gerçekleştirilen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda ayrıca, 3 adet AK-47 Kaleşnikof, 12 adet AK-47 Kaleşnikof şarjörü, 360 adet Kaleşnikof fişeği, 1 adet el bombası, örgütsel doküman ve çok miktarda yaşam maddesi ve giyecek ele geçirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince, etkisiz hale getirilen teröristler hakkında adli işlemlere başlandığı, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat, örgütsel doküman ve diğer malzemelerin ise muhafaza altına alındığı kaydedildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada ise Beytüşşebap ilçesine bağlı Kovankaya köyü kırsalında, İHA ile eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 2 terörist bölgeye düzenlenen yakın hava harekâtında silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.